Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

TA ZΩΔΙΑ, από τον Τζουζέπε Τζανετάτο #2






Κριος: Οι υποψίες που σε βασανίζουν νυχθημερόν ότι οι συνάδελφοι σου στη δουλειά δε σε συμπαθούν ιδιαίτερα, ίσως είναι βάσιμες. Ενδεχομένως θα βοηθούσε λίγο την κατάσταση αν τους κερνούσες μπακλαβά ή αν σταματούσες να τους βάζεις πινέζες στο κάθισμα και να τους λες ποντιακά ανέκδοτα. Αλλά τι ξέρω κι εγώ, θα μου πεις, ένας φτωχός αστρολογάκος είμαι, που δουλεύει σαν το σκυλί για να συντηρήσει τα τρία ρημάδια, που διατηρεί στην Βουλιαγμένη.

Ταύρος: Τα χρήματα δεν φέρνουν την ευτυχία. Ούτε τα σαββατοκύριακα στο Σαν Τροπέ, τα χαλαρά pool party στο σπίτι με κουνελάκια του playboy, τον Μπράιαν Φέρυ με την ορχήστρα του στο μικρόφωνο και τον Τζέιμι Όλιβερ στο κέτερινγκ την φέρνουν. Γι’ αυτό, Ταύρε, πέταξε τα όλα ή κατάθεσέ τα στο GR  301/034446Ε3/423434, Τράπεζα Πειραιώς.

Δίδυμοι: Αγαπημένε Δίδυμε, του Ζωδιακού Κύκλου μεγάλε κυκλοθυμικέ, τον τελευταίο καιρό τα νεύρα σου είναι σε πάρα πολύ κακή κατάσταση, σου φταίνε όλα και φωνάζεις συνέχεια χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Πρέπει να ηρεμήσεις λιγουλάκι νομίζω. Το να σταματήσεις να κατηγορείς τους καναπέδες για νωθρότητα είναι μια καλή αρχή.

Καρκίνος: Μπορεί να πιέστηκες αφόρητα και να κουράστηκες αδιανόητα τον τελευταίο καιρό, αλλά οι κόποι σου έχουν ήδη αρχίσει να αποδίδουν καρπούς. Τα cd που κρέμασες στη δεξιά πλευρά του μπαλκονιού σου φαίνεται να απωθούν τα περιστέρια, τα οποία έχουν μεταφερθεί όλα στην αριστερή.

Λέων: Νιώθεις μεγάλη χαρά κι αισιοδοξία αυτή την περίοδο κι ούτε φαντάζεσαι τι μπορεί να πάει στραβά, αλλά ενδέχεται να προσγειωθείς απότομα. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο να κοιτάζεις πάντα την δεξιά πλευρά του δρόμου πριν περάσεις απέναντι. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο δεύτερο δεκαπενθήμερο, δε με νοιάζει.

Παρθένος: Ο κόμπος έφτασε στο χτένι και καλείσαι να πάρεις γενναίες αποφάσεις, αποκαλύπτοντας τον ύποπτο ρόλο που έχει παίξει κάποιος σε μια υπόθεση που σε καίει, όσο ψηλά κι αν βρίσκεται. Ναι, Παρθένε, ήρθε η ώρα να αλλάξεις ψιλικατζίδικο, ο ψιλικατζής σου σε κλέβει ένα δεκάλεπτο στα ρέστα. Κάθε φορά.

Ζυγός: Όλοι ακούνε τι τους λες, αλλά κανένας τους δεν σε καταλαβαίνει. Κάποιοι θα θυμηθούν να σου ευχηθούν καλή χρονιά και κάποιοι όχι. Μερικά βράδια θα κοιμηθείς αργά και κάποια βράδια νωρίς. Τα περισσότερα πρωινά θα ξυπνήσεις, το ένα όμως ίσως όχι. Λάβε τα μέτρα σου.

Σκορπιός: Σκορπάκια μου γλυκά, εσείς από όλα τα ζώδια το πιο καλόβολο και συμπαθητικό, ο Κρόνος έχει φύγει για τα καλά από το ζώδιο σας κι έτσι είναι μια καλή ευκαιρία για να απολαύσετε τις μικρές χαρές της ζωής, όπως το paintball με αληθινές σφαίρες ή το αφρόλουτρο σε ενυδρείο με πιράνχα. 

Τοξότης: Τοξοτάκια μου ταξιδιάρικα και ελαφρόμυαλα μήπως, μήπως λέω,  ήρθε η εποχή να σοβαρευτείτε λίγο; Αυτό ενδεχομένως να σημαίνει ότι δεν πρέπει να παίρνετε μαζί σας την ροκάνα, όταν σας καλούν σε δείπνο, και να σταματήσετε να φοράτε γυαλιά και μύτη Γκράουτσο Μαρξ στις συνεντεύξεις για δουλειά.

Αιγόκερως: Οι αιχμές και οι κατηγορίες των φίλων σας για καχυποψία, έχουν αρχίσει να σας ενοχλούν, πράγμα που σας κάνει να απορείτε, αφού όταν είστε μόνοι σας στο σπίτι, κάνετε μπάνιο και σας πέσει το σαπούνι, πάντα κοιτάζετε δεξιά κι αριστερά, προτού σκύψετε για να το πιάσετε.

Υδροχόος: Το μεγαλύτερο ατού σας, που συνέβαλε τα μέγιστα στην μέχρι τώρα πορεία σας, είναι ότι βλέπετε πάντα την θετική πλευρά των πραγμάτων κι αυτό θα βοηθήσει πολύ την συναισθηματική σας ισορροπία τώρα, που θα χάσετε ένα άκρο προσπαθώντας να επισκευάσετε την καφετιέρα.

Ιχθύς: Ψαράκια μου σπαρταριστά, στον έρωτα και στο κολύμπι πρώτα, τελευταία κολυμπάτε πάρα πολύ κοντά στη στεριά και μπορεί να πάθετε μεγάλη ζημιά, γιατί θα σας χάψει κανένα σκυλί ή θα σας κόψουν τα αναδρομικά του ΛΑΦΚΑ. Γι’ αυτό μεγάλη προσοχή.





Δεν υπάρχουν σχόλια: