Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

ΤΑ ΖΩΔΙΑ από τον Τζουζέπε Τζανετάτο #1




Kριός: Ξεροκέφαλε Κριέ, ήρθε η ώρα να γίνεις ρεαλιστής και να αποδεχτείς κάποια αδιαμφισβήτητα πράγματα, όπως το ότι η γη δεν είναι επίπεδη ή ότι όσο και να κουνάς τα χέρια κάτω από τον στεγνωτήρα στις τουαλέτες των μαγαζιών, στο τέλος θα τα σκουπίσεις στο παντελόνι.
 
Ταύρος: Ζηλιάρικα αρσενικά ταυράκια τελευταία σας κατακλύζουν υποψίες ότι το ταίρι σας δεν τιμά τους όρκους πίστης, που έχει δώσει. Δεν υπάρχει λόγος να χάνετε τον ύπνο σας άλλο. Το κάνει. Μπορείτε λοιπόν να λάβετε τα μέτρα σας και να της δώσετε το τηλέφωνο μου. Είναι 6944814Ε90.

Δίδυμοι: Βοηθά πολύ την ψυχική σας ισορροπία, που πηγαίνετε στην άνοδο της Κηφισίας με φορά προς τον Πύργο των Αθηνών και αναρωτιέστε, γιατί πηγαίνουν όλοι ανάποδα, ενδεχομένως όμως να βοηθά λιγότερο την σωματική σας ακεραιότητα. Σκεφτείτε μήπως τελικά δεν έχετε πάντα δίκιο. Σκεφτείτε. Χαχαχαχα. Που πάω και τα βρίσκω, ο ατιμούτσικος. 

Καρκίνος: Η κατάθλιψη των Χριστουγέννων χτυπά την πόρτα σου, καρκινάκι μου γλυκό. Μπορείς να διπλοκλειδώσεις την πόρτα, να περάσεις τους τέσσερις σύρτες, να στερεώσεις έναν καναπέ από πίσω και να φωνάξεις την αστυνομία, μα εκείνη θα τρυπώσει από την χαραμάδα. Φίλεψε την ένα μελομακάρονο και παίξε σκραμπλ μαζί της.

Λέων:  Φανταστικές προμηνύονται οι φετινές γιορτινές  ημέρες για εσάς, λιονταράκια μου περήφανα . Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα ενδέχεται να κλείσει έναν κύκλο στα σπουδαστικά σας, ορίζοντας νέες προδιαγραφές ή μια καινούργια πορεία. Μπορεί επίσης να κλείσει ένα τραπέζιο ή ένα ορθογώνιο παραλληλεπίπεδο. Για σκεφτείτε το.

Παρθένος: Τώρα θα σας έλεγα να αποταμιεύσετε, γιατί ακολουθεί δύσκολη οικονομική περίοδος, αλλά είστε το κατεξοχήν ζώδιο του οποίου οι εκπρόσωποι θα έπρεπε να έχουν το πρόθεμα Μακ στο επώνυμο τους, οπότε έχετε κάνει ήδη τις οικονομίες σας. Χώρια που για εσάς είναι πάντα δύσκολη οικονομική περίοδος.

Ζυγός:  Κάποιες μέρες θα είσαι χαρούμενος και κάποιες λυπημένος. Πολλά μεσημέρια θα φας κανονικό φαγητό, κάποια όμως θα φας ένα τοστάκι. Μερικά απογεύματα θα βγεις έξω και μερικά θα μείνεις μέσα. Τα περισσότερα βράδια θα ξυπνήσεις για να πας τουαλέτα, το ένα όμως ίσως όχι. Λάβε τα μέτρα σου.

Σκορπιός: Περνάτε την καλύτερη φάση της ζωής σας και δεν σας χωράει το σπίτι σας, με αποτέλεσμα το τελευταίο να βρωμοκοπάει κλεισούρα. Την επόμενη φορά, που θα βγείτε, αφήστε ανοιχτό το υγραέριο, για να αρωματιστεί ο χώρος. Προσοχή. Όταν γυρίσετε, μην ξεχάσετε να ανάψετε ένα τσιγάρο, προτού μπείτε.

Τοξότης: Η χαρακτηριστική σας αφέλεια σας κάνει ιδιαίτερα αγαπητούς, αλλά βλάπτει τα οικονομικά σας. Ίσως ήρθε η ώρα να σταματήσετε να παίζετε εκείνο το διασκεδαστικό παιχνίδι, που σας ρωτά ο άλλος να βρείτε ποιον αριθμό έχει σκεφτεί από το 1 ως το 10.000 για 50 ευρώ κι εσείς ,περιέργως, πάντα χάνετε.

Αιγόκερως: Ανεξάρτητα με εκείνο που πιστεύετε δεν χάνετε περισσότερες τρίχες την μέρα από τον μέσο άνθρωπο. Για να το διαπιστώσετε, μαζέψτε κάθε τρίχα που χάνετε από το πρωί που σηκώνεστε,  τοποθετήστε την σε ένα κασελάκι και το βράδυ, πριν κοιμηθείτε, μετρήστε όσες έχουν μαζευτεί. Επαναλάβατε καθημερινά. Τέλεια. Είστε κι επισήμως ψυχωτικοί.

Υδροχόος: Σας την δίνει να σας αδικούν για ένα σωρό πράγματα. Περισσότερο από όλα όμως σας εκνευρίζει, που σας αποκαλούν drama queen, παρά την ολύμπια ψυχραιμία σας, όπως τότε που ρίξατε κατά λάθος στο κοτόπουλο δεντρολίβανο αντί για εστραγκόν και πετάξατε τον φούρνο από το μπαλκόνι.


Ιχθύς: Σας έχει ταλαιπωρήσει αφάνταστα να ξυπνάτε τα πρωινά με πονοκέφαλο ακόμα και τις μέρες που έχετε κοιμηθεί όσο πρέπει. Η λύση είναι να μην κοιμάστε καθόλου. Έτσι θα έχετε ζαλάδα, ναυτία, αρρυθμίες, προβλήματα όρασης, αστάθεια κι αδυναμία στα άκρα και θα ξεχνάτε ότι έχετε πονοκέφαλο.





Δεν υπάρχουν σχόλια: