Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Τα ζώδια από τον Τζουζέπε Τζανετάτο #3





Kριός: Τίποτα δεν θα σας συμβεί αυτή την περίοδο. Απολύτως τίποτα. Μπορείτε να κοιμηθείτε ένα δίμηνο και να ξυπνήσετε για να πιάσετε τον Μάη.

Ταύρος:  Φήμη και καριέρα βρίσκονται σε ανοδική πορεία αυτό το μήνα. Το post στη σελίδα σας στο facebook με την αστεία γατούλα, που δεν μπορεί να κρατηθεί ξύπνια, θα συγκεντρώσει διψήφιο αριθμό likes, ενώ εσείς που δουλεύετε στα Μikel, θα αναλάβετε την πιο κλασάτη βάρδια της εβδομάδας. Του σαββατόβραδου. Μπράβο βρε. 

Δίδυμοι: Δίδυμε δε μου πίνεις πορτοκαλαδίτσες τελευταία και το ανοσοποιητικό σου σύστημα είναι δραματικά εξασθενημένο. Όλο αρρωσταίνεις. Για αυτό κάνε παρέα μόνο με τους ομοίους σου, τους υπόλοιπους Δίδυμους, για να μην κολλήσετε χολέρα κι εμάς τους υπόλοιπους και πεθάνουμε.  Αρρωστιάρηδες. Βρωμεροί. 

Καρκίνος: Eίναι πολύ πιθανό να ενισχυθεί το εισόδημά σας μέσα από την επιστροφή χρημάτων που σας όφειλαν για ένα μεγάλο διάστημα. Εκείνο το εικοσάλεπτο που νομίζατε πως δεν σας είχε δώσει ο ντελιβεράς τις προάλλες, ήταν τελικά κάτω από τον καναπέ. Αν σκουπίζατε που και που, θα το είχατε βρει.

Λέων:  Εσείς οι Λέοντες υποδέχεστε με περισσή αισιοδοξία την Άνοιξη. Κανείς δεν μπορεί να σας ρίξει το ηθικό. Η σελήνη στο ζώδιο σας σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσετε να τρώτε κρέας για τους επόμενους δεκαεπτά μήνες.

Παρθένος: Η τεμπέλικη διάθεση σας από το μεσημέρι και μετά δεν σας επιτρέπει να ασχοληθείτε με θέματα καθημερινής ρουτίνας. Δεν πειράζει, και να ασχολιόσασταν μαντάρα θα τα κάνατε τέτοιοι που είστε, αφήστε τους άλλους, που ξέρουν καλύτερα και συνεχίστε να εξιχνιάζετε υποθέσεις στο Criminal Case.

Ζυγός:  Ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε ένα σεμινάριο ή μια ξένη γλώσσα η οτιδήποτε θα μπορούσε να επεκτείνει τις γνώσεις σας ή ένα σπορ που θα τονώνει την φυσική και ψυχική σας ευεξία. Όσοι από εσάς περιμένατε προαγωγή και όντως σας έρθει, να μην την δεχτείτε, γιατί υπάρχουν σκευωρίες.

Σκορπιός: Δίας και Άρης ευνοούν τα επαγγελματικά σας και παρ' όλες τις μέχρι τώρα καθυστερήσεις, η τύχη είναι με το μέρος σας αυτή την περίοδο. Αξιοποιήστε τα απόγευματά σας για να βελτιώσετε διαπροσωπικές σχέσεις. Δεν πρέπει όμως να κουρευτείτε, γιατί θα βρει μεγάλη συμφορά και εσάς και τον κομμωτή σας.

Τοξότης: Η ερωτική σας διάθεση είναι στα ύψη και είναι ίσως η πιο ιδανική στιγμή για να δημιουργήσετε οικογένεια, καθώς έχετε όλους τους καλούς οιωνούς με το μέρος σας. Θα δείτε έναν σταυραετό να κάθεται στο μπαλκόνι σας και το καϊμάκι στον καφέ σας να σχηματίζει ένα κομοδίνο.

Αιγόκερως:  Κοιτάζω τα ερωτικά σας τώρα και έχω ξεπατωθεί στο γέλιο. Πρέπει να γράψω κάτι για να σας ανεβάσω την διάθεση. Που λέτε προχθές ανέβηκα στην Πάρνηθα και με ένα κατοστάρικο έβγαλα δεκαεπτά χιλιάρικα στις ρουλέτες. Αχ, πολύ το χάρηκα, Αιγοκεράκια μου, θα αλλάξω τον  πολυέλαιο στην αποθήκη.

Υδροχόος: Όταν βάλετε κάτι στο μυαλό σας και θέλετε να το πραγματοποιήσετε, σας πιάνει τέτοιος πανικός, που είναι αδύνατον να σκεφτείτε λογικά και ψύχραιμα, με αποτέλεσμα να γίνεστε πιεστικοί και να μεταφέρετε το άγχος και στους συνεργάτες σας και να θέλουν να σας καρυδώσουν. Πείτε τους να το κάνουν.

Ιχθύς: Ο μήνας ξεκινά μες στην αβεβαιότητα και εκεί που είχατε πάρει ορισμένες αποφάσεις για το μέλλον σας, ενδεχομένως να μπει μέσα σας το μικρόβιο της αμφιβολίας και να τα παρατήσετε. Μπορεί βέβαια και να είναι και ο ιός του Empola ή το επάρατο πορνιόκο. Θα μας λείψετε. Καλά όχι και τόσο.




Δεν υπάρχουν σχόλια: