Σάββατο, 23 Απριλίου 2016

Τα ζώδια από τον Τζουζέπε Τζανετάτο #4
Κριός: Ανοίξτε το παράθυρο να μπει η δροσιά του Μάη, αλλά καλού κακού ρίξτε και καμιά ζακετούλα στην πλάτη σας, για να μην πάθετε σκορβούτο. Αν συναντήσετε έναν παλιό γνωστό και κάνει εκείνος πρώτος την κίνηση να σας χαιρετήσει, να τον αγνοήσετε, γιατί θέλει να σας κάνει μεγάλη ζημιά. 

Ταύρος: Ευχάριστα νέα περιμένουν εσάς που γεννηθήκατε το πρώτο δεκαήμερο και έχετε μεγαλύτερο αδερφό, που γεννήθηκε το τρίτο δεκαήμερο, αλλά δυσάρεστα εσάς που δεν έχετε. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σας κλέψουν την αλληλογραφία τις τελευταίες μέρες του Μαΐου, γι' αυτό να ξυπνάτε από τις 6 και να περιμένετε τον ταχυδρόμο στην εξώπορτα.

Δίδυμος: Κάποιες πρωτοβουλίες που θα πάρετε, ενδεχομένως να μην προκαλέσουν θετικές εντυπώσεις σε μεγαλύτερα μέλη της οικογένειας, γι’ αυτό καλοπιάστε τους, κλείνοντας τους θέση στο show του Λαζόπουλου. Καλό θα ήταν να αποφύγετε τις εξόδους τα σαββατοκύριακα τους επόμενους  μήνες, γιατί υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να συναντήσετε άλλους ανθρώπους.

Καρκίνος: Δείξτε περισσότερο ενδιαφέρον για τα προβλήματα των άλλων και μην κουνάτε μόνο το κεφάλι σας, όταν κάποιος μοιράζεται κάτι σημαντικό μαζί σας, επειδή σκέφτεστε συνεχώς τα δικά σας θέματα. Να αναφωνείτε κάθε τόσο «πω πω» και να ρωτάτε κι ένα «και τι θα κάνεις τώρα;», που πιάνει περισσότερο.

Λέων: Ένα σημαντικό πρόσωπο μπαίνει στην ζωή σας αυτό το μήνα και για αυτό αυξάνετε την κατανάλωση κρέατος, προκειμένου να γίνετε πιο ελκυστικοί. Αν θέλετε να κερδίσετε ακόμα περισσότερο την εύνοια του, να τρώτε χωρίς μαχαιροπίρουνα και χέρια και να του μιλάτε πάντα προτού κατεβάσετε την μπουκιά.

Παρθένος: Είστε χαρούμενοι από μια θετική εξέλιξη που μπορεί να έχει σχέση με τα επαγγελματικά ή με προσωπικά σας ζητήματα ή με τα πολιτικά ή τα αθλητικά κι έτσι, για να την απολαύσετε απερίσπαστοι, αποφασίζετε να στείλετε την 55άρα 4k τηλεόραση σας στην οδό Σπετσών 187, Άνω Βούλα, υπόψη κου Τζανετάτου. 

Ζυγός: Συναντήσεις με σημαντικά πρόσωπα για να κλείσετε μια συμφωνία μπορεί να αποβούν άκαρπες, αν όμως τελικά επιτευχθεί η συμφωνία, να υπαναχωρήσετε, έστω και την τελευταία στιγμή, ειδικά αν πρόκειται από την συμφωνία να κερδίσετε πολλά χρήματα, γιατί θα σας φέρει μεγάλη δυστυχία και συμφορές.

Σκορπιός: Σκορπίνες δεν αισθάνεστε ικανοποιημένες με την σχέση σας και θέλετε να χωρίσετε, αλλά το ταίρι σας δεν λέει να το καταλάβει. Γι΄ αυτό την επόμενη φορά που θα μπει σπίτι, ξαπλώστε στο πάτωμα ανάσκελα, σηκώστε τα χέρια και τα πόδια ψηλά και κάντε την ψόφια. Μετά εκείνος θα φύγει.

Τοξότης: Έντονη όρεξη για παιχνίδια, βγάζει στην επιφάνεια μια πιο αισθησιακή πλευρά σας, η οποία θα ενθουσιάσει αρχικά τον σύντροφό σας, θα τον εξοργίσει όμως στη συνέχεια, επειδή θα πέφτει πάνω στην Πανεπιστημίου, στην οποία έχετε χτίσει ξενοδοχείο, και θα αναγκάζεται να σας δίνει όσα παίρνει περνώντας την αφετηρία.

Αιγόκερως: Ιδιαίτερη προσοχή μέσα στο δίμηνο, αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το μετρό, αν χρησιμοποιήσετε εργαλεία ή αν σκοπεύετε να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας με τον ψιλικατζή. Όλες οι περιπτώσεις έχουν τον ίδιο βαθμό δυσκολίας και επικινδυνότητας και μπορεί να πυροδοτήσουν μια έκρυθμη κατάσταση, οπότε έχετε το νου σας.

Υδροχόος: Είστε όλο χαρά και ενθουσιασμό για τον νέο έρωτά σας και περιμένετε ανάλογη ανταπόκριση από το φιλικό σας περιβάλλον, αλλά οι αντιδράσεις από εκείνο το μέτωπο είναι ποικίλες και αυτό είναι κάτι που σας στεναχωρεί πολύ. Άμα τον χωρίσετε όμως, μετά θα πάψετε να στεναχωριέστε. Σκεφτείτε το.

Ιχθύς: Κρίσιμη η κατάσταση στον τομέα των συνεργασιών και των επαγγελματικών επαφών  αυτό το δίμηνο. Οι καθυστερήσεις με τις οποίες θα βρεθείτε αντιμέτωποι θα σας φέρουν στα όριά σας και δεν αποκλείεται να αναβάλετε ένα ταξίδι ή να μην πληρώσετε τα κοινόχρηστα. Προσοχή στην γλωσσοφαγιά και στα αυτοκίνητα με πολύχρωμες ζάντες.
Δεν υπάρχουν σχόλια: