Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Η Στιγμιαία Συννεφιά ενός Ακάθαρτου Μυαλού #7








                             Μobile Apps:The Movie



To Angry Birds, η κινηματογραφική μεταφορά της δημοφιλούς, εθιστικής εφαρμογής, πρόκειται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες μέσα στο 2016, ανοίγοντας την όρεξη στους χολιγουντιανούς παραγωγούς κι έτσι ούτε μία, ούτε δύο, αλλά πέντε mobile apps ετοιμάζονται για την δική τους κινηματογραφική μεταφορά μέσα στην επόμενη διετία. Σας παρουσιάζουμε σε παγκόσμια αποκλειστικότητα τις πρώτες πληροφορίες για καθεμία από αυτές.



«Farmville»: Συναρπαστικό πολιτικό έπος, όπου σωματείο αγροτών κλείνει την εθνική οδό, επειδή η Ευρωπαϊκή Ένωση μείωσε τις επιδοτήσεις για καλλιέργεια καρότου και ένας νεόκοπος καλλιεργητής έχει μία ώρα και δεκατέσσερα λεπτά για να γυρίσει από τα Τέμπη στο αγρόκτημα και να μαζέψει τις φράουλες, πριν μαραθούν, αλλά τα ΜΑΤ έσκισαν τα λάστιχα του τρακτέρ του και τα γέμισαν με ζάχαρη.

«Candy Crash»: Ένας ζαχαροπλάστης πασχίζει να ανακαλύψει, γιατί όλοι οι πελάτες του είναι ψυχαναγκαστικοί και αγοράζουν τις καραμέλες του σε τριάδες, τετράδες και πεντάδες. Φιλμικός εφιάλτης με δάνεια από το σινεμά του Ντέιβιντ Λιντς και του Αλεχάντρο Γιοντορόφσκι.

«Shazam»: Η αγωνία χτυπά κόκκινο σε αυτό το καθηλωτικό θρίλερ, όπου μια εφαρμογή προσπαθεί να αναγνωρίσει το τραγούδι που παίζει από τα ηχεία, αλλά ο κόσμος στο μαγαζί είναι θορυβώδης και παραδίπλα έχει συγκέντρωση ένας σύλλογος Ευρυτάνων.

«Instagram» : Ελάχιστες πληροφορίες έχουν διαρρεύσει για αυτό το φιλόδοξο, πολυδάπανο project, με την υπόθεση να κρατείται σαν επτασφράγιστο μυστικό. Σύμφωνα με τις φήμες από τις δοκιμαστικές προβολές η ταινία έχει καλή φωτογραφία.

«Ιnternet Explorer» : Συγκινητικό δράμα, που λειτουργεί και ως φιλμικό δοκίμιο πάνω στην αποξένωση, την μοναξιά, την εγκατάλειψη, την απουσία του άλλου. Όπως θα έλεγε και ο Όρσον Ουέλς, θα έκανε και μια πέτρα να κλάψει.



Δεν υπάρχουν σχόλια: