Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2007

H τρομοκρατία των e-mail δε θα περάσει!

Εξαπλώνονται σαν μύκητες σε προπέρσινη μυζήθρα. Χτυπούν το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μας σαν αυταρχικές αφέντρες ξεπεσμένου νεοϋρκέζικου S & M club. Που αναφέρομαι? Στα e-mail που αφού παραθέσουν μια σειρά από αμπελοφιλοσοφίες απαιτούν να τα στείλεις σε άλλους 10, αλλιώς το χέρι σου θα ξεκολλήσει από τον αγκώνα και κάτω και θα σκάσει στο δάπεδο σαν παραγινωμένο σύκο, τα δόντια σου θα πιάσουν μελίγκρα και θα κάνεις 10 χρόνια για να βρεις την αληθινή αγάπη και άλλα 10 για να γαληνέψει το τσι σου.Φτάνει πια! Αν για κάθε τέτοιο μήνυμα που δεν έστελνα μου συνέβαινε αυτό που μου αξίζει τώρα θα έγραφα αυτό το κείμενο αγκαλιά με έναν μαυροφόρο, δρεπανοφόρο νεαρό που μοιάζει φοβερά με εκείνον στα σκιτσάκια με το logo ‘το κάπνισμα σκοτώνει’. Παραθέτω κάτω το τελευταίο e-mail που έφτασε στα χέρια μου για να καταλάβετε τον πόνο μου. ( Για να μην μπερδευτείς πολυαγαπημένε αναγνώστη τα σχόλια μου είναι σε παρένθεση και boldαρισμένα)

1. Υπάρχουν τουλάχιστον 2 άνθρωποι σ'αυτόν τον κόσμο που θα πέθαιναν για σένα.(Μετά όμως το ξανασκέφτονται και λένε βρε δε γ.....)

2. Τουλάχιστον 15 σ'αυτόν τον κόσμο σ'αγαπούν με κάποιο τρόπο.( Ο Παπάς της Ενορίας, ο ακατανόητα μοναχικός 55αρης γείτονας, ο νεαρός που σε είδε να τριγυρνάς στο Γκάζι 4 το πρωί...)

3. Ο μόνος λόγος που κάποιος μπορεί να σε μισήσει είναι επειδή θα ήθελε να είναι σαν κι εσένα.(Εδώ ο ποιητής επικαλείται τη μετριοφροσύνη του αναγνώστη)

4. Ενα χαμόγελό σου μπορεί να φέρει ευτυχία ακόμα και σε κάποιον που δεν σε συμπαθεί.( Κοίτα πως χαμογελάει σαν κλώσσα. Χαίρομαι που δεν είμαι σαν κι αυτήν...)

5. Κάθε βράδυ τουλάχιστον 1 άνθρωπος σε σκέφτεται πριν κοιμηθεί.( Αύριο θα σου δείξω εγώ ρε κερατά...)

6. Είσαι ο κόσμος ολόκληρος για κάποιον.( Που νομίζει οτί τα σύνορα είναι στο ΕΜΠΑΤΗ NORTH)

7. Είσαι μοναδικός και ξεχωριστός άνθρωπος.( Ναι είμαι ο άτιμος)

8. Κάποιος που μπορεί να μην τον ξέρεις καν, σε αγαπάει. ( Για αυτό με αγαπάει...)

9. Ακόμα και όταν κάνεις το μεγαλύτερο λάθος, κάτι καλό βγαίνει από αυτό ( Τέτοια λέγε μήπως και το πιστέψεις...)

10. Οταν σκέφτεσαι οτι όλος ο κόσμος είναι εναντίον σου, ξαναρίξε μια ματιά ( Για να σιγουρευτείς ρε παιδί μου...)

11. Πάντα να θυμάσαι τους επαίνους που δέχεσαι και να ξεχνάς τις προσβολές. ( Ψιτ, κατέβα απ'το άλογο!)

Αν λοιπόν είσαι αγαπημένος φίλος, στείλ'το σε όλους, ακόμα και σ'αυτόν που σου το έστειλε. Αν το λάβεις πίσω τότε πραγματικά σε αγαπούν. ( Δηλαδή άμα δεν το λάβω έχουν πασαπαλίσει μια φότο μου με πούπουλα και βρωμιές και ψέλνουν παγανιστικούς ύμνους σε ακατάληπτα κοζακικά?)

και πάντα να θυμάσαι....όταν η ζωή σου δίνει λεμόνια, ζήτα τεκίλα και αλάτι,( Σαν διαφήμιση του Χοσε Κουέρβο ακούγεται)

και κάλεσέ με να έρθω! ( Να το εκλάβω σαν σεξουαλική πρόταση? Πρώτα με ποτίζεις αλκοόλ και μετα...)

Οι καλοί φίλοι είναι σαν τα αστέρια........Δεν τους βλέπεις πάντα, αλλά ξέρεις οτι υπάρχουν. ( Ναι αλλά όταν πέφτουν δεν κάνεις μια ευχή, τους συνοδεύεις στο νοσοκομείο!)Δεν υπάρχουν σχόλια: