Κυριακή 20 Ιουλίου 2008

Ο Μπάμπης ο φλου...

Ποιό είναι το πιο πολυτραγουδισμένο όνομα? (σαν ερώτηση από λεύκωμα ακούγεται) Μαρία θα σκεφτήκατε όλοι και καθόλου δε σας κατηγορώ...συγχαρητήρια χάσατε! Γιατί όπως μας πληροφορεί ο αξιότιμος γκεστ σταρ του μπλογκ που φέρει το ψευδώνυμο h@lk, το πλέον πολυτραγουδισμένο όνομα είναι ο Μπάμπης!!!Αμφιβάλλετε? Διαβάστε και θα καταπιείτε τη γλώσσα σας...


-(Αχ ναι, χτύπα με) Μπάμπη...άλλη μια φορά (Baby one more time - Britney Spears)

-Εγώ κι ο Μπάμπης μου...(Me and my baby , χρησιμοποιείται κατά κόρον...οπότε δεν είναι σωστό να το καταλογίσουμε σε κάποιον)

-Θέλεις να γίνεις ο Μπάμπης μου? (Do you want to be my baby....ομοίως με παραπάνω )

-Θυμάσαι τότε που ήσουν ο Μπάμπης μου? (Do you remember when you used to be my baby ...άγνωστος )

-Μπάμπη...θα σε παρατήσω (ΠΡΟΣΟΧΉ ο αυθεντικός στίχος είναι "Μπάμπε, θα σε παρατήσω...όπως ο φιδέμπορας λέει "Τον Ψάλτε θέλω…γαμώ το σταυρολόι σου, τον Ψάλτε τον δημοσιογράφο” ) (Babe, Im gonna leave youLed Zeppelin)

-Δεν μπορώ να σε χωρίσω Μπάμπη... (I cant' quit you baby – Led Zeppelin)

-Από τότε που σε αγαπώ Μπάμπη...(Since I 've been loving you baby – Led Zeppelin)

-Από τότε που με παράτησε ο Μπάμπης μου...(Μπάμπη...Μπάμπη) έχω αρχίσει να χάνω τα λογικά μου (Since my baby left me...(Baby Baby (το προσθέτει ο Dio στο On stage των Rainbow)) Ι ''ve been losing my mind...- Deep Purple)

-Δεν είσαι ο Μπάμπης μου άλλο πια (You 're not my baby any more...Rocky Severino cult μουσικός από το Austin του Texas)

-Σε παρακαλώ, άφησε με να γίνω ο Μπάμπης σου (Please let me be your baby – Όλοι όσοι θέλουν να γίνουν ο Μπάμπης στη θέση του Μπάμπη)

- Σε παρακαλώ γίνε ο Μπάμπης μου….Γίνε ο μικρός Μπάμπης μου (Wont you please be my.. be my baby….be my little baby - The RonettesBe my Baby)

-Ουυυυ,Ουυυυυυ, Μπάμπη αγαπώ τον τρόπο σου (Οhhhhh, Baby I love your way Peter Frampton )

-Παρτούζα….(Ο Μπάμπης μου με πυροβόλησε) ( Gang Bang ( My Baby Shot me

Down) – Nancy Sinatra)

- Μπάμπη σε αγαπώ (τόσο)…. (Baby I love you (so) είναι άσκοπο να απαριθμήσουμε σε πόσα τραγούδια έχει αναφερθεί, ωστόσο προτείνουμε την cult εκδοχή του μεγάλου Andy Kim και για τους μερακλήδες punks την εκδοχή των Ramones)


του Η@lk




Ένας αυθεντικός Μπάμπης




Ένας αλλοδαπός Μπάμπης...




Ένας ιμιτασιόν Μπάμπης...




Ένας Babyς...



Τρίτη 8 Ιουλίου 2008

Κάτω τα χέρια ρε!!!


Γυναίκες! Σας αγαπάμε και το δείχνουμε κάθε μέρα (''τι μωρό ατελείωτο είσαι εσύ''...,''κωλααααάρα''..., ''να σου ξεπατώσω την πατούρα...'')
Την αγάπη μας αυτή σας τη δείξαμε εμπράκτως σε βάθος χρόνου, όταν αποδεχτήκαμε την είσοδό σας στον κυριαρχικό μας χώρο. Χορέψατε ζεϊμπέκικο, σηκωθήκαμε και βαρέσαμε παλαμάκια. Μας ρωτήσατε τι είναι οφσάιντ και σας απαντήσαμε (χωρίς να ρίξουμε σιχτίρια μετά την ένατη απρόσφορη απόπειρα κατανόησης του πολυδιάστατου αυτού τεχνικού όρου). Προσφερθήκατε να δείτε αγώνα μαζί μας και νιώσαμε περήφανοι (''η δικιά μου βλέπει αγώνες μαζί μου''). Αρχίσατε να παρακολουθείτε τσόντες σωρηδόν (για να σχολιάσετε τους πρωταγωνιστές πάντα...) και δεν ξενερώσαμε με το μοναχικό αυτό άθλημα... αλλά ως εδώ! Δε θα ανεχτούμε την άλωση και αυτού του οχυρού. Σταματήστε να αποκαλείτε η μία την άλλη 'μαλάκα'! Είναι σερνικό επίθετο. Δεν ταιριάζει! Μας την σπάτε απίστευτα! Να πάτε να βρείτε δική σας λέξη ρε!!! Ζηλιάρες... άι σιχτίρι πια! Ο μαλάκας ανήκει στους άντρες!!!-κατά το η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες...